Κέντρο Εκπαίδευσης Αυτοάμυνας

okinawa karate - ju jitsu - apollofanous filoxenos zakynthos by dimitris panagiotopoulos -

Το κέντρο εκπαίδευσης αυτοάμυνας λειτουργεί από την 01/09/1992 με προπονητή το Δημήτρη Παναγιωτόπουλο, αναγνωρισμένο προπονητή Γ.Γ.Α με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος στο Ζιου-Ζιτσου και στο Παγκράτιο Άθλημα με μαύρη ζώνη 5 DAN στο Okinawa Te Tai Karate Dο και μαύρη ζώνη 4 DAN στο Ζιου-Ζιτσου.

Διδάσκονται Ζιου-Ζιτσου, Okinawa Karate, Παγκράτιο Άθλημα, Kick Boxing, ενώ σύντομα θα λειτουργήσει και τμήμα Brazilian Ju-Jitsu.

Ο προπονητής Δημήτρης Παναγιωτόπουλος παρακολουθεί και ακολουθεί με επιτυχία το πρόγραμμα των ομοσπονδιών, όπου είναι μέλος ο ίδιος καθώς και ο σύλλογος Απολλοφάνους Φιλόξενος. Ως προπονητής παρακολουθεί με επιτυχία όλα τα σεμινάρια που διοργανώνονται και ειδικά στο Ju-Jitsu, άθλημα που αναπτύσσεται με ταχύς ρυθμούς.

Έτσι λοιπόν στο Ju-Jitsu, αθλητές που προπονεί ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος καταφέρνουν να είναι για πολλά χρόνια πρωταθλητές Ελλάδος. Επίσης στα Βαλκανικά, Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα συμμετέχει πλήθος αθλητών έχοντας σημαντικές διακρίσεις και κατακτώντας μετάλλια.

Φωτογραφίες

Κέντρο Εκπαίδευσης Αυτοάμυνας zante budo academyΚέντρο Εκπαίδευσης Αυτοάμυνας zante budo academyΚέντρο Εκπαίδευσης Αυτοάμυνας zante budo academyΚέντρο Εκπαίδευσης Αυτοάμυνας zante budo academy