Παρουσίες στο Open Acropolis, 2022

okinawa karate - ju jitsu - apollofanous filoxenos zakynthos by dimitris panagiotopoulos -

FORCE 1:
“Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το 𝐉𝐔 𝐉𝐈𝐓𝐒𝐔 𝐀𝐂𝐑𝐎𝐏𝐎𝐋𝐈𝐒 𝐎𝐏𝐄𝐍 𝟐𝟎𝟐𝟐 και η οικογένεια της 𝐅𝐨𝐫𝐜𝐞𝟏, ως συνεργάτες της Greek Ju Jitsu Federation ΕΦΕΟ Ζίου-Ζίτσου εδώ και αρκετά χρόνια, δεν θα μπορούσε να μην είμαστε περήφανοι!
Το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης σε τέτοιου μεγέθους events αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για το έργο που επιτελεί η Ελληνική Ομοσπονδία Ju Jitsu. Η οικογένεια μας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την πρόεδρο Maria Charitopoulou και όλους τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας που συνέβαλαν στην επίτευξη μιας άρτιας διοργάνωσης που τιμάει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό μας.
Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στους αγαπητούς μας φίλους και συνεργάτες που τόσο χαιρόμαστε να συναντάμε, να συζητάμε και να ανταλλάσουμε γνώμες… στους αγωνιστικούς χώρους, όπου γεννήθηκε η Force 1
Και φυσικά πολλα συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν! Ευχόμαστε τα καλύτερα και… stay tuned για τα επόμενα!
Σας ευχαριστούμε για όλα!
Η οικογένεια μας είστε εσείς!”

SEVEN HELLAS:
“Δεν θα μπορούσαμε να λειπαμε από αυτό το τεράστιο Event.
Το λόγια περιττά για την Διοργάνωση αυτή.
Όλα άψογα….. αγώνες, κοινό, αθλητές, προπονητές.
Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα της ΕΦΕΟΖ που συνέβαλαν στην τέλεση αυτής της επιτυχίας.
Η χαρά μας τεράστια που συναντήσαμε προπονητές και φίλους που τις περισσότερες φορές μιλάμε τηλεφωνικά, οπότε είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε από κοντά.
Ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών πάντα μας κάνουν καλύτερους στη δουλειά μας και σας ευχαριστούμε για όλη την στήριξη και συνεργασία αυτή.
Ραντεβού στο πανελλήνιο πρωτάθλημα
By Seven Hellas…be with the winners!”

Φωτογραφίες

Παρουσίες στο Open Acropolis, 2022 zante budo academyΠαρουσίες στο Open Acropolis, 2022 zante budo academyΠαρουσίες στο Open Acropolis, 2022 zante budo academyΠαρουσίες στο Open Acropolis, 2022 zante budo academyΠαρουσίες στο Open Acropolis, 2022 zante budo academyΠαρουσίες στο Open Acropolis, 2022 zante budo academyΠαρουσίες στο Open Acropolis, 2022 zante budo academyΠαρουσίες στο Open Acropolis, 2022 zante budo academyΠαρουσίες στο Open Acropolis, 2022 zante budo academyΠαρουσίες στο Open Acropolis, 2022 zante budo academyΠαρουσίες στο Open Acropolis, 2022 zante budo academyΠαρουσίες στο Open Acropolis, 2022 zante budo academyΠαρουσίες στο Open Acropolis, 2022 zante budo academyΠαρουσίες στο Open Acropolis, 2022 zante budo academyΠαρουσίες στο Open Acropolis, 2022 zante budo academyΠαρουσίες στο Open Acropolis, 2022 zante budo academyΠαρουσίες στο Open Acropolis, 2022 zante budo academyΠαρουσίες στο Open Acropolis, 2022 zante budo academyΠαρουσίες στο Open Acropolis, 2022 zante budo academy